Šajā nodaļā ir apkopotas vairākas ēdienu pagatavošanas receptes, izmantojot stēviju cukura vai citu saldinātāju vietā. Sadaļās atradīsies dažādu mīklas, saldo ēdienu, dzērienu pagatavošanas receptes, kas, iespējams, mainīs jūsu priekšstatus par dabīgu alternatīvu cukuram.
Ņemot vērā to, ka cilvēki, kuri ir spiesti atteikties no cukura un nelietot to ikdienā, iespējams, ir sen aizmirsuši pielietotā cukura daudzumu, kas nepieciešams pagatavojot dažādus saldumus. Vēlamies arī uzsvērt to, ka stēvijas koncentrāti, stēvijas lapu devas ir kardināli atšķirīgas no mums pierastā cukura - esam sagatavojuši tabulu, kur ir salīdzinātas cukura un stēvijas produktu devas, lai jums būtu vieglāk orientēties stēvijas produkcijā un atsākt baudīt saldumus, kuri pateicoties stēvijai ir nekaitīgi un dabiski.
Aicinām lasītājus iesūtīt savas ēdienu receptes, izmantojot stēviju un dalīties pieredzē:
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu
![]() |